از زمان های بسیار قدیم ، از عسل هم به عنوان غذا و هم به عنوان دارو استفاده و شناخته شده است.
این ماده در ترکیبات مفید گیاه بسیار مفید است و چندین فایده برای سلامتی نیز دارد.
عسل به ویژه در هنگام استفاده به جای شکر تصفیه شده که 100٪ کالری خالی است ، سالم است.
عسل یک مایع شیرین و غلیظ است که توسط زنبور عسل ساخته شده است.
زنبورها شکر – عمدتاً شهد غنی از قند گل – را از محیط خود جمع می کنند .
هنگامی که داخل کندوی زنبور عسل می شوند ، مرتباً شهد را مصرف کرده ، هضم و مجدداً شهد می کنند.
محصول نهایی عسل است ، مایعی که به عنوان غذای ذخیره شده برای زنبورها استفاده می شود. بو ، رنگ و طعم بستگی به انواع گلهای بازدید شده بستگی دارد.
از نظر تغذیه ای ، 1 قاشق غذاخوری عسل (21 گرم) حاوی 64 کالری و 17 گرم شکر شامل فروکتوز ، گلوکز ، مالتوز و ساکارز است.
این ماده تقریباً حاوی فیبر ، چربی یا پروتئین نیست .
این ماده همچنین حاوی مقادیر کمیاب – زیر 1٪ از RDI – چندین ویتامین و مواد معدنی است ، اما برای تحقق نیازهای روزانه خود مجبور به خوردن مقدار زیادی پوند هستید.
جائی که پانوپا
عفونت گوش و راههای درمان سریع آن
در اینجا 10 مزیت برتر سلامتی عسل آورده شده است.
سرفه ها میتوانند نشان دهنده چه چیزی باشند ؟
هرجیزی از فواید روغن خراطین اصل که باید بدانید